Skelbiamas karas. Iš šalies staigiai išvaromi rusai. Kas vyksta  ()

Rusija vykdo hibridinį karą ir rengia sabotažus šalies teritorijoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos užsienio reikalų ministerijos atstovas spaudai Pavelas Vronskis pareiškė, kad iš šalies turėtų išvykti aštuoni rusai. Priežastis – Rusijos generalinio konsulato Poznanėje uždarymas.

Kaip pažymėjo Vronskis, iš Lenkijos išvyks trys diplomatiniai konsulato darbuotojai ir penki administraciniai bei techniniai darbuotojai. Taip pat du rusai turėjo gauti akreditaciją, tačiau šis sprendimas buvo atšauktas.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastiškos lazerinės graviravimo staklės (Video, „Swiitol E18 Pro“)
1548 2

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Vronskis pridūrė, kad tiksliai nežino, kada konsulatas bus uždarytas, tačiau tikisi, kad tai gali įvykti lapkričio pradžioje.

Spalio 22 dieną Lenkijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Radoslawas Sikorskis paskelbė apie Rusijos generalinio konsulato Poznanės mieste uždarymą. Priežastis ta, kad Rusija vykdo hibridinį karą ir rengia sabotažus Lenkijos teritorijoje.

 

Konsulatas Poznanėje buvo atidarytas 1946 m. ​​pagal Sovietų Sąjungos ambasados ​​ir Lenkijos Liaudies Respublikos užsienio reikalų ministerijos susitarimą. 1971 metais skyrius perkvalifikuotas į generalinį konsulatą. Iš viso Lenkijoje yra trys Rusijos konsulatai: Poznanėje, Krokuvoje ir Gdanske.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(1)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()