„Rusija griūva iš vidaus. Žlugimo procesas jau prasidėjo“  (2)

„Rusijos žlugimo procesas jau prasidėjo. Jis baigsis, kai sugrius agresoriaus šalis ir bus sukurtos naujos valstybės“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo eksperto Romano Svitano nuomone, Rusijos Federacijos žlugimo procesas jau prasidėjo. Jis pridūrė, kad Šiaurės Kaukaze gali įvykti tikras perversmas.

„Rusijoje ruošiamasi išsivadavimo kovai, kuri kai kuriais atžvilgiais jau vyksta. Pirmiausia kalbame apie Čečėniją, Ingušiją ir Dagestaną. Tai yra respublikos, kuriose egzistuoja vadinamosios išsivadavimo armijos“, - teigia Svitanas.

Jis taip pat pridūrė, kad „nuo 2014 metų dalis šių armijų kariauja su rusais Ukrainos teritorijoje“.

Pasak karo eksperto, Rusijos žlugimo procesas baigsis, kai agresoriaus šalis subyrės ir iš jos bus sukurtos naujos valstybės. Jis taip pat paminėjo, kad „kartais tai įgauna radikalesnę formą, pavyzdžiui, Rusijos kariuomenės sunaikinimas“.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3066 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Romanas Svitanas atkreipė dėmesį, kad remiantis situacija Čečėnijoje galima pastebėti, kad Rusija pradeda išsipūsti ir skilti iš vidaus.

Norint pagaliau padaryti galą valstybei agresorei, būtina ekonomiškai sunaikinti Vladimiro Putino imperiją. Yra visi ekonominiai svertai sunaikinti Rusiją, kaip ir SSRS, pabrėžė ekspertas. 

Šiame kontekste jis pridūrė, kad tai galėtų būti padaryta, be kita ko, toliau sistemingai darant spaudimą Rusijai taikant Vakarų sankcijas ir mažinant naftos kainas. 

 

Nors Maskvai įvestos sankcijos duoda tam tikrų smūgių, kaip ir turto įšaldymas, Vladimiras Putinas bando rasti būdą, kaip apeiti Vakarų apribojimus.

Tačiau Kazachstanas, tačiau nors šalis neprisijungė prie sankcijų, nesutiko, kad Maskva naudotųsi jo teritorija, kad išvengtų apribojimų.

Nors iš vienos pusės Putinas praranda potencialius sąjungininkus, kita vertus, jis stiprina santykius su kitais. Neseniai Rusijos Valstybės Dūma ratifikavo Rusijos ir Šiaurės Korėjos „visapusės strateginės partnerystės“ sutartį. Dokumente numatoma savitarpio karinė pagalba kitos valstybės įvykdytos ginkluotos agresijos atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(11)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)