„Jis pagrobė Rusijos sraigtasparnį.“ Kraupi žinia. Kas nutiko pilotui (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas patvirtino faktą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-20 „Jis pagrobė Rusijos sraigtasparnį.“ Kraupi žinia. Kas nutiko pilotui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 metais jis „pagrobė Rusijos sraigtasparnį ir pristatė Ukrainai“. Rusijos pilotas Maksimas Kuzminovas rastas negyvas Ispanijoje. Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida.

Manoma, kad Maksimo Kuzminovo kūnas buvo rastas vasario 13 dieną La Vila Joiosa mieste Alikantėje. Kūnas su šautinėmis žaizdomis buvo rastas prie garažo.

Leidinio „Eureka news“ žiniomis, Kuzminovas pastaruoju metu turėjo problemų dėl alkoholio ir narkotikų. Kaimynai policijai sakė, kad „užsienietis elgėsi neadekvačiai, dažnai šaukė, girtas daug plepėjo ir pasakojo daug istorijų apie savo praeitį ir dabartinį gyvenimą“.

Policija dabar ieško įtariamo žudiko. Automobilis, iš kurio buvo šauta, rastas apie 20 km nuo pakrantės El Campello mieste.

„Galime patvirtinti mirties faktą“, – sakė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(21)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: