[ŽT] „Putinas įsiuto.“ Va čia tai netektis. Kas nuskendo su rusų laivu „Cezaris Kunikovas“  (1)

Pasirodo, desantinio laivo „Cezaris Kunikovas“ nuskandinimas rusams turi rimtų pasekmių. Be to, kad jie turi atsižvelgti į tolesnį Juodosios jūros laivyno silpnėjimą, jie prarado vertingą krovinį, kuris buvo laive atakos metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Problema buvo krovinys, kurį laivas gabeno. Tai buvo ne tik tankai. Laivas gabeno didelį Šiaurės Korėjos ginklų krovinį. Buvo kelios dešimtys balistinių raketų ir per tūkstantį artilerijos sviedinių. Krovinį lydėjo trys kariškiai iš KLDR. Deja, jie visi žuvo“, – cituodamas Rusijos šaltinius rašo Ukrainos „Defense Express“.

„Cezaris Kunikovas“ gabeno vertingą krovinį

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5243 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Sėkminga šio Rusijos desantinio laivo ataka buvo įvertinta kaip viena didžiausių pastarųjų savaičių ukrainiečių sėkmių. Praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai pasitvirtino informacija apie laivo nuskendimą, pasirodė pranešimai apie tariamą Rusijos Juodosios jūros laivyno vado Viktoro Sokolovo atleidimą.

 

„Defense Express“ cituojamų šaltinių teigimu, to prašė Vladimiras Putinas, kuris labai supyko dėl visos situacijos. Rusijos prezidentas yra labai suinteresuotas palaikyti kuo geresnius santykius su Šiaurės Korėjos valdžia, kuri remia Rusijos armiją vis vertingesniais ginklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai (1)