„Kartu su visais kareiviais.“ Košmaras fronte. Žuvo 36-osios brigados vadas (Foto)  ()

Pranešimas apie rusų brigados vado likvidavimą pasirodė viešuose Rusijos Užbaikalės puslapiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 20 d., netoli Volnovachos, HIMARS smogė didelei Rusijos karinio personalo koncentracijai. Tarp likviduotų buvo ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų 36-osios atskirosios motorizuotųjų šaulių brigados vadas Guseinas Musajevas.

Apie tai, kad, „kartu su visais sargybiniais“, žuvo  36-osios brigados vadas, pranešė tinklaraštininkas Necro Mancer.

 

Pranešimas apie rusų brigados vado likvidavimą pasirodė viešuose Rusijos Užbaikalės puslapiuose, kur dislokuota 36-oji brigada. Kaip paaiškėjo, šio Rusijos regiono Borzinskio rajone buvo paskelbtas gedulas.

 

„Šiandien pranešė iš karinio dalinio: 2024 m. vasario 20 d. poligone Volnovachos regione per HIMARS raketų ataką žuvo 67 36-osios motorizuotosios šaulių brigados kariai, tarp kurių buvo ir karinio dalinio Nr. 06705 vadas pulkininkas G. Musajevas“, – pranešė Rusijos šaltinis.

Rusijos gynybos ministerija ir toliau apsimeta, kad smūgio nebuvoo. Oficialių komentarų šiuo klausimu nėra. Tačiau Z-kanalai daro viską, kad paskelbtų apie tai, kad didelė karinio personalo grupė tiesiogine prasme buvo pakišta Ukrainos smūgiui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(253)
(9)
(244)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: