Laimės pilnos kelnės. Putinas skelbia naują Rusijos galią (Video)  ()

Rusijos Federacijos prezidentas pranešė, kad Rusijos pajėgoms buvo tariamai perduoti keturi Tu-160M.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija ir toliau nuolat atnaujina savo armijos techninę įrangą ir modernizavimą. Rusijos modernios ginkluotės dalis strateginėse branduolinėse pajėgose jau pasiekė 95 %, o „branduolinės triados“ laivyno komponente – beveik 100 %. Tai pareiškė šalies agresorės prezidentas Vladimiras Putinas, sveikindamas rusus su „Tėvynės gynėjo diena“.

Putino teigimu, Rusijoje pradėtos serijinės naujųjų hipergarsinių raketų „Cirkon“ gamyba, taip pat baigiami ir kitų smogiamųjų sistemų bandymai.

Be to, Rusijos Federacijos vadovas paskelbė, kad praėjusių metų gruodį į Rusijos karinį jūrų laivyną priimti nauji strateginiai povandeniniai laivai.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6822 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Taip pat, kaip sakė Putinas, ketvirtadienį Kazanėje Rusijos ginkluotosioms pajėgoms buvo perduoti keturi raketiniai bombonešiai Tu-160M.

„Bendrosios paskirties pajėgose taip pat sieksime aukščiausio lygio technikos su modernia ginkluote ir įranga. Toks darbas, kartoju, vyksta sistemingai ir nuosekliai“, – sakė Putinas.

 

Jis taip pat pridūrė, kad pastaraisiais metais Rusijos Federacijos gynybinio-pramoninio komplekso įmonės padidino „paklausiausio ginklo“ gamybą ir tiekimą Rusijos armijai. Pasak Putino, kalbama apie didelio tikslumo ginklus ir įvairių tipų bepiločius orlaivius, taip pat tankus, šarvuočius, artileriją, oro gynybos sistemas, ryšių ir žvalgybos įrangą.

„Šalis, visi Rusijos piliečiai tiki savo gynėjų stiprybe ir patikimumu ir žino, kad visada budi, visada saugo Tėvynės interesus ir saugumą“, – pridūrė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(28)
(-27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: