[ŽT] „Mes juos nachren sunaikinsime. Miestai bus nušluoti akimirksniu.“ Žiauru. Ką skelbia apie Lenkiją (Video)  (1)

Rusijos televizijos tiesioginiame eteryje pasigirdo grasinimai Lenkijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Solovjovas eilinį kartą prapliupo grasinimais Europai. Šįkart jo laidoje pasigirdo neapykantos žodžiai Lenkijai. Vaizdo įrašą paskelbė Ukrainos politikas Antonas Heraščenko, pakomentuodamas, kad lenkų ūkininkai, blokuojantys Lenkijos-Ukrainos sieną, norėtų tai išgirsti.

„Kol nesudaužysim europiečiams snukio, europiečiai nieko nesupras. Šįkart mes iš Europos neišeisim. Šįkart mes su jais nesiderėsim ir nesitaikstysim, – pagrasino Solovjovas savo laidos tiesioginiame eteryje. – Ar lenkai nori būti kiti? Jie nėra ukrainiečiai. Mes su jais nesielgsime kaip su broliais. Mes nachren nušluosime visus tuos miestus akimirksniu, nenaudodami sausumos kariuomenės. Mes gailim Ukrainos, bet ten [Lenkijoje] kovosime kaip amerikiečiai Irake. Mes paprasčiausiai  (nesu tikras dėl branduolinių smūgių), bet raketų smūgiais ir oro smūgiais, esu tikras, mes juos tiesiog nachren sunaikinsime. Ir net nesusimąstysime.“

[Vokietija] Retas pasiūlymas! Daugiafunkcis mechaninių laikrodžių tikriklis – nuostabi kaina, tinka profesionalams ir mėgėjams („WeiShi No.1000“)
3625

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, retas atvejis

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(233)
(-202)

Komentarai (1)