[ŽT] „16 000 per 1 val.“ Prabilo Zalužnas. Sureagavo visa Ukraina (Foto)  (2)

Zalužnas kreipėsi į ukrainiečius su svarbiu priminimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 24 dieną buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas savo „Facebook“ paskyroje paskelbė naują įrašą, kuriame išsakė savo mintis apie karą.

Valerijus Zalužnas prisiminė brangią šalies pergalę ir padėkojo ukrainiečiams už drąsą. Jis priminė ukrainiečiams, kad kiekvienas turi padaryti viską, kas nuo jo priklauso, kad šalis būtų arčiau pergalės prieš rusus.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas savo įrašą pradėjo prisimindamas pirmųjų dienų įvykius po plataus masto invazijos. Pasak jo, Ukraina išliko drąsių ukrainiečių, nebijojusių tankų ir raketų, dėka.

„Esu dėkingas visiems, kurie šią akimirką kovoja už mūsų šalį mūšio lauke, dėkoju tiems, kurie padeda Ukrainos kariuomenei, kurie prisimena, tiki, meldžiasi ir daro viską, kas įmanoma vardan pergalės. Amžinas atminimas ir pagarba kariams, paaukojusiems savo gyvybes už mūsų Tėvynės laisvę. Tikiu ir tikrai žinau, kad laimėsime! Šlovė Ukrainai!“ – rašė Zalužnas.

Vos per 1 valandą į Zalužno įrašą sureagavo daugiau nei 16 tūkstančių žmonių, o apie 2 tūkst. vartotojų pasidalino buvusio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado žodžiais. Komentaruose daug padėkos žodžių generolui už indėlį į bendrą pergalę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(522)
(17)
(505)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: