„Sutriuškinti.“ „Konsolidavosi“ Robotynėje. Kas nutiko (Video)  ()

Rusijos karo propagandistai ir vėl skleidžia dezinformaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir vėl skleidžia dezinformaciją apie savo „sėkmę“ fronte. Šiandien jie paskelbė apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų karių „konsolidavimą“ Robotynėje, Zaporižios srityje, tačiau realybė pasirodė visiškai kitokia. Rusų kariai buvo sutriuškinti.

Žinomas Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matoma nesėkminga Rusijos karių 70-ojo gvardijos motorizuotųjų šaulių pulko ataka, kurią sutriuškino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai.

Vaizdo įraše parodyta, kaip Rusijos šarvuočiai veržėsi Robotynės kryptimi, tačiau pateko į didžiulę artilerijos ugnį. Jie buvo apšaudyti dronais ir pateko į minų laukus.

Atakos metu buvo sunaikinta didžioji dalis įrangos, personalas patyrė didelių nuostolių. Užuot „konsolidavusi“ apgyvendintoje vietovėje, Rusijos kariuomenė patyrė triuškinantį pralaimėjimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: