„Kovoja net pamuštas“. „Bradley“ demonstruoja visą savo galią. „Tai didžiausias rusų košmaras“ (Video)  ()

Dabar amerikietiškas šarvuotis parodė, koks didelis yra jo patvarumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovinė mašina M2 „Bradley“ jau ne kartą įrodė, kad ji išskirtinai vertinga atrama ukrainiečiams. 

Naujausiame įraše amerikiečių kovinė mašina dar kartą parodo savo jėgą – ir vėl dėka šarvų atsparumo. Vaizdo įraše matyti, kad „Bradley“ užvažiuoja ant minos, kuri sprogsta su didele jėga, bet didelio poveikio šarvuočiui nepadaro. Transporto priemonė toliau šaudo į priešą ir, nepaisant minos sprogimo, puola priešo pozicijas. Tačiau po kurio laiko galima pastebėti, kad „Bradley“ traukiasi iš kovos, slepiasi saugesnėje vietoje – taip gali nutikti dėl galimo kovos priemonės vikšrų sugadinimo ir tolesnio judėjimo sunkumų.

 

Nepaisant visko, „Bradley“ dar kartą išgelbėjo ukrainiečių gyvybes. Užminuotos zonos yra itin pavojingos gynėjų kariuomenei – ypač mašinose, kurios turi lengvus šarvus ir nepritaikytose tokioms sunkioms sąlygoms kaip „Bradley“.

 

M2A2 „Bradley“ yra amerikiečių pėstininkų kovos mašina, aprūpinta 25 mm M242 „Bushmaster“ pabūklu ir 7,62 mm kulkosvaidžiu. Aštuntajame dešimtmetyje sukurta transporto priemonė sveria maždaug 25 tonas ir pasižymi šarvais, sudarytais iš daugybės šarvų plokščių (pagamintų iš plieno, aliuminio ir kompozitų). Gamintojas taip pat užtikrino, kad „Bradley“ būtų apsaugotas nuo pramušimų po tokių sprogimų, koks matomas prie Avdijivkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: