„O bus taip. Jokių F-16!“ Kas vyksta (Video)  (0)

„Tai tik mano spėjimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina galės priimti amerikiečių naikintuvus F-16 2024 metų pabaigoje, interviu „Amerikos balsui“ sakė buvęs JAV karinių oro pajėgų pilotas Peteris Greenburgas. Anot jo, vienas didžiausių iššūkių šiuo laikotarpiu yra specialios infrastruktūros sukūrimas šiam NATO koviniam lėktuvui Ukrainoje. Kartu, dabar lakūnus rengiantis amerikiečių kariškis, gyrė ukrainiečių gynėjų ryžtą.

„Dėl atskirų pilotų... Žinote, tai sudėtinga. Jie žmonės. Jiems reikia poilsio. Kiekvieną minutę, kai jie budi ir aktyviai nedalyvauja kovose, ką turėtų daryti ne mūšyje – miegoti ir ilsėtis – o mes prašome jų visko mokytis iš naujo, naudojant naują kalbą, naują įrangą ir net naują taktiką. Tai ilgas kelias. Ir tai, kaip jie su tvarkosi, man daro įspūdį. Aš žaviuosi jų drąsa“, – sakė Greenburgas.

Pasak kariškio, ukrainiečiai šiuos lėktuvus greičiausiai pamatys metų pabaigoje.

„Tai tik mano spėjimas. Bet manau juos pamatysite šiemet, 2024 m. Suprantu, kad tai gali įvykti metų pabaigoje. Jokios ypatingos informacijos neturiu. Bet aš manau, kad tai įvyks staiga, be jokio anonso. Jūs viską pamatysite“, – pažymėjo amerikietis.

 

Visų pirma kalbame apie infrastruktūrą, kuri yra skirta naujiems ginklams ir panašiai.

„Tai, ką mes, kaip visuomenė, matome: jokių F-16, jokių F-16, jokių F-16... O bus taip. Staiga visur F-16!“ –pasakė Greenburgas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(27)
(164)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: