„50 000. Jie bus perkami už ES ribų.“ Į frontą ateis galinga jėga  ()

Jie bus perkami už Europos Sąjungos ribų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgijos valdžios institucijos skyrė 200 milijonų eurų nupirkti Ukrainai didelę 155 mm šaudmenų partiją.

Taip Briuselis padeda Ukrainai išspręsti sviedinių trūkumo problemą. Informaciją patvirtino „Le Soir“.

Jie bus perkami už Europos Sąjungos ribų, kurios gamybos pajėgumai vis dar riboti ir negali patenkinti Ukrainos kariuomenės poreikių fronte. Prie pirkimo prisidės ir Čekija, Didžioji Britanija, Danija, Olandija, Kanada ir Švedija. Tikimasi, kad sviediniai į Ukrainą atkeliaus kovo pabaigoje.

Belgijos ministras pirmininkas Alexandre'as de Crosas patvirtino informaciją savo oficialioje paskyroje socialiniame tinkle X. „Niekada to nepalyginsime su aukomis, kurias Ukraina patiria kiekvieną dieną (kare su Rusijos Federacija – red.). Bet mes kažką galime duoti Ukrainos vadovui.“

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 53€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
6175

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

„Jis prašo daugiau sviedinių, kad atremtų Rusijos agresiją“, – pažymėjo Belgijos premjeras. Ukrainos prezidentas savo ruožtu padėkojo Belgijai už gilų problemos supratimą ir pagalbą. Jis pažymėjo, kad šaudmenų, kurių Ukrainai taip reikia, tiekimo pradžios tikimasi „artimiausiomis savaitėmis“.

„Mums reikia tokių ryžtingų ir savalaikių veiksmų, kad apsaugotume laisvę Ukrainoje ir visoje Europoje“, – rašė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(1)
(109)

Komentarai ()