„Mes pasiruošę išvesti kariuomenę iš Ukrainos.“ Rusai surado, kas kaltas. Ką skelbia Gordonas (Video)  ()

Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas patikino, kad Rusijoje niekas nėra suinteresuotas tęsti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei šiandien ateis žinutė, kad Putinas mirė (nežinau kodėl, bet praneš, kad jis mirė), tada viskas pasikeis, tiesa? 100% viskas pasikeis, nes, išskyrus Putiną, šis skaudulys yra tik jo galvoje, karas niekam nenaudingas“, – sakė Gordonas. Tada žurnalistas pasakė, pagal kokį scenarijų įvykiai klostysis po Kremliaus vadovo mirties.

Gordono interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas žurnalistas apibūdino įvykius, kurie įvyks Putinui mirus: „Vadinamajame Rusijos elite yra daug žmonių, kurie jau pavogė iš rusų milijardus ir norėtų pavogti dar daugiau, jei ne serganti Putino galva, nusprendusi pulti Ukrainą. Jei jis mirs, jie pirmieji bėgs pas amerikiečius ir sakys: „Mūsų draugai, mes labai norėjome, kad jis kuo greičiau mirtų ir galiausiai tai atsitiko. Esame pasiruošę viskam, tiesiog pasakykite, ką reikia padaryti. Išvesti kariuomenę iš Ukrainos? Mes tuoj pat tai padarysime“. Jie atsisakys Krymo ir dėl visko apkaltins Putiną, kaip Chruščiovas dėl visko kaltino Staliną, o Brežnevas – Chruščiovą“.

 

Gordonas prisiminė panašų įvykį iš istorijos: „Jie dėl visko kaltins jį, sakys: „mes buvome įkaitai. Jis reikalavo iš mūsų tokių veiksmų, jis mums grasino (nuolat grasino nužudyti) ir todėl mes taip darėme, o dabar norime viską pakeisti.“ Kaip kadaise sakė Chruščiovas? Tai buvo Stalino asmenybės kultas, o mes buvome įkaitai, nors jie visi pasirašė kruvinus nuosprendžius, bet Stalinas mirė ir viskas pasikeitė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(229)
(15)
(214)

Komentarai ()

Susijusios žymos: