Rusai įsiutę. Įvedamas vado embargas. Kas vyksta  ()

Okupantai priversti riboti valdomų bombų naudojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krynkuose okupantai gynybos pajėgų pozicijas bandė pasiekti pėsčiomis, nes jiems yra uždrausta naudoti šarvuotą techniką.

Tai per teletoną sakė Pietų operatyvinės karinės vadovybės jungtinio spaudos centro vadovė Natalija Humeniuk. Ji pažymėjo, kad kairysis Dniepro gynybos pajėgų krantas toliau laiko placdarmą ir atlieka kovinius darbus, siekdamas jį išplėsti ir įtvirtinti pozicijas.

Anot jos, Rusijos kariai ir toliau atkakliai vykdo užduotis vadinamiesiems Rusijos prezidento rinkimams – bando daryti spaudimą ukrainiečių pozicijoms, vykdo puolimo operacijas. „Tačiau visos šios pastangos yra bergždžios. Jie ir toliau taupo šarvuotą techniką. Jiems taikomas vado embargas, tai yra draudimas naudoti šarvuotą techniką šturmo operacijose“, – pažymi Humeniuk.

 

Kartu ji teigė, kad per pastarąją parą rusų okupantai keturis kartus bandė „su pajėgomis iki būrio“ dydžio iš skirtingų krypčių pėsčiomis pasiekti Ukrainos pozicijas ir jas užimti.

Ji pažymėjo, kad dėl Rusijos lėktuvų katastrofos, tai yra, dėl pastarosiomis dienomis dingusių daugybės orlaivių, okupantai priversti riboti valdomų bombų naudojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(0)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: