„JAV pagalbos nebus.“ Kaip tvarkysis Ukraina (Video)  ()

Būtina išgyventi sunkų ginklų tiekimo perorientavimo momentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas mano, kad JAV karinė pagalba nebus atnaujinta, tačiau prognozės Ukrainai šiuo atžvilgiu nėra tokios niūrios, kaip kai kurie teigia.

„Dėl Jungtinių Valstijų esu nusiteikęs pesimistiškai. Manau, kad jos „iškris iš žaidimo“. Manau, kad Baltieji rūmai šiandien yra tokie silpni, kad mažai tikėtina, kad jie įveiks kliūtis, kurias kelia trumpistai“, – sakė jis.

Kartu Ždanovas įsitikinęs, kad Europa galų gale paims vadeles į savo rankas ir aprūpins Ukrainos ginkluotąsias pajėgas reikiama ginkluote: „Taip, aš suprantu, kad iš pradžių nebus tokio tiekimo iš Europos, kaip iš Jungtinių Valstijų, bet palaipsniui viskas išsilygins“.

Pagal Ždanovo prognozes, iki tol fronte bus „nuslūgimas“. Jis užsiminė, kad galbūt pavyks išlyginti situaciją vasarą, o iki rudens „kažkas bus nuspręsta“. Jis neatmeta, kad iki to laiko Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali arba pradėti aktyvią gynybą, arba net suformuoti naują puolimo gvardiją.

 

Ždanovas pridūrė, kad į ateitį žiūri „gana optimistiškai“ – būtina išgyventi šį sunkų ginklų tiekimo perorientavimo momentą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(16)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: