„Paaiškėjo visa tiesa.“ Armija bandė nuslėpti vieną labai didelę problemą (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijoje baigiasi taktinės balistinės raketos „Iskander“. Tokia išvada peršasi iš vieno naujausių šio tipo ginklų radinių Ukrainoje. Ukrainos gynėjai pažvelgė į raketos vidų ir nustatė, kad rusai naudojo dabartinės gamybos raketas.

Lenkijos portalas „Wirtualna Polska“ primena, kad viena iš paskutiniųjų atakų naudojant galingas „Iskander“, kurią rusai įvykdė prieš Ukrainą, įvyko praėjusį sekmadienį, 2024 m. vasario 25 d. Gynybos kariuomenei pavyko rasti vieną iš sudužusių raketų, kuri buvo išlikusi pakankamai geros būklės, kad būtų galima nustatyti, kada konkrečiai raketa buvo pagaminta.

[EU+Kuponai] „Spring Sale 2024“ išpardavimas! JAV specialistų rekomenduojamos ergonominės kėdės, žaidimų monitoriai, projektoriai, energijos stotelės ir kt. (Video)
6521 3

„Spring Sale 2024“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „NEWTRAL MagicH-BP“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

2) „KTC M27T20“ - 27 colių, Mini-LED, 2K, 165Hz žaidimų monitorius

3) „Ultimea Apollo P40“ - „geriausias vaizdo projektorius, kokį tik esu testavęs!“

4) „TALLPOWER V2400“ - 2160Wh, 2400W, portabili energijos stotelė

Išsamiau

Iš pavadinimo lentelės matyti, kad vasario pabaigoje paleista raketa buvo pagaminta 2024 m. sausio 31 d. Tai savo ruožtu reiškia, kad Rusijos Federacija nebeturi „Iskander“ atsargų – visos iki šiol sukauptos raketos jau buvo paleistos, ir armija dabar priversta naudoti „šviežius“ ginklus. Iš ukrainiečių atlikto rusiškų raketų patikrinimo paaiškėjo tiesa, kad Rusijos armijos būklė iš tiesų blogėja – raketų trūkumas sandėliuose rodo, kad jų atsargos mažėja.

 

Rusų problemas dėl raketų patvirtina ir NATO pateikti duomenys. Iš jų matyti, kad Rusija naudoja Šiaurės Korėjoje pagamintus ginklus. Teigiama, kad Putino šalį turėjo pasiekti iki 3 mln. 152 mm kalibro raketų iš Pchenjano ir 400 000 vnt. 122 mm kalibro sviedinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(7)
(48)

Komentarai ()