[ŽT] Tai pralaužė frontą. Rusai pakeitė taktiką  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos įvardijo, kaip okupantai stumiasi į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operatyvinės-strateginės kariuomenės grupuotės „Chortica“ spaudos tarnybos vadovas Ilja Jevlašas sakė, kad rusų okupantai pasistūmėjo fronte, nes pakeitė taktiką. Dabar rusai masiškai mėto KAB (aviacines bombas – red.) ant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų, viską sulygindami su žeme.

Apie tai jis sakė „24 kanalo“ komentare.

„Dabar jie perkvalifikavo savo gynybą į KAB ir FAB – trumpojo nuotolio bombas“, – sakė operatyvinės-strateginės kariuomenės grupuotės „Chortica“  spaudos tarnybos vadovas.

Ilja Jevlašas pažymėjo, kad okupantai tiesiog užtvindo fronto liniją aviacinėmis bombomis, kurias gamina dabar arba modernizuoja sovietines.

 

„Dabar jie bando statyti ant to, kad bombomis apmėtys fronto liniją. Jie žengs išdeginta žeme gilyn į mūsų gynybą. Mes jau matėme veiksmingą ir netradicinį šios problemos sprendimo būdą – Su naikintuvų kritimą“, – įsitikinęs Jevlašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(33)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: