„Rėžėsi į penkių aukštų gyvenamąjį namą.“ Kas vyksta mieste (Foto)  ()

Sankt Peterburgo gubernatorius Aleksandras Beglovas imasi priemonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo gubernatorius Aleksandras Beglovas kartu su metropolitu Barsanufijumi ir kitais kunigais surengė „maldos turą“ po miestą kitą dieną po to, kai dronas rėžėsi į gyvenamąjį pastatą Sankt Peterburgo šiaurėje. Apie tai praneša miesto metropolija.

„Miesto „apvažiavimas“ žiediniu keliu su Kazanės Dievo Motinos ikona sutampa su „artėjančiu gavėnios laikotarpiu“, – patikslina metropolitas. Gavėnia šiemet prasideda kovo 18 d.

[Vokietija] „Palaiko iki 4K. Už tokią kainą žiauriai geras vaizdo projektorius! Puikus modelis visiems“ (Video, „Wanbo TT“)
3315

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Valdantis vyskupas ir jį lydintys asmenys meldėsi už Jo Šventenybę patriarchą Kirilą, prezidentą Vladimirą Putiną, šiaurinės sostinės valdžią ir gyventojus“, – sakoma metropolijos pranešime.

Dieną prieš tai bepilotis dronas rėžėsi į penkių aukštų gyvenamąjį namą Sankt Peterburgo šiaurėje. Dronas apgadino kelis butus, medikų pagalbos prireikė šešiems žmonėms.

 

Per „įvykį Krasnogvardeiskio rajone“ aukų nebuvo“, – rašė miesto gubernatorius Beglovas. Sprogimo priežasties jis neįvardijo.

„Aukų nėra. Iš dalies apgadintas dviejų namų balkonų įstiklinimas. Nukentėjusių butų gyventojai buvo evakuoti“, – sakė Beglovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(2)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: