„Reikia atitraukti laivus.“ Visiems šokas. Prarandama Juodosios jūros kontrolė  ()

Rimtas smūgis Rusijos kariuomenės įvaizdžiui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-06 „Reikia atitraukti laivus.“ Visiems šokas. Prarandama Juodosios jūros kontrolė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Reikia atitraukti laivus.“ Visiems šokas. Prarandama Juodosios jūros kontrolė.

Rusijos Z-korespondentai pripažįsta, kad Juodosios jūros laivynas pralaimėjo kovą prieš Ukrainos antžeminius dronus. Z-kanalas „Fighterbomber“ praneša, kad, nuskendus patruliniam laivui „Sergej Kotov“, Rusijos kariuomenė susitaikė su Juodosios jūros kontrolės praradimu.

Propagandistai ragina „atitraukti laivus“ iš Sevastopolio „kol dar nevėlu“, nes laivai nebepajėgūs pasipriešinti greitaeigiams Ukrainos dronams, rašo Dialogue.UA.

„Galime konstatuoti, kad dronai parodė didžiausią savo efektyvumą, ir sutikti, kad šiuo metu dideli laivai negali efektyviai atsispirti jiems“, – pripažįsta propagandistas.

 

Jis taip pat pabrėžia, kad Rusijai reikia skubiai pradėti kurti savo antžeminius dronus. Socialiniai tinklai pažymi, kad pripažinimas yra rimtas smūgis Rusijos kariuomenės įvaizdžiui ir parodo Ukrainos karinių naujovių efektyvumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(3)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: