„Putino draugams ateina sunkūs laikai.“ Skelbiama tikroji karo priežastis  (1)

„Toks aukštas oficialus paskelbimas paneigia tai, kas buvo pasakyta anksčiau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų tapytojas, televizijos laidų vedėjas, rašytojas, prodiuseris, dokumentinių filmų kūrėjas, politologas, žurnalistas, aktorius ir filantropas Aleksejus Lušnikovas savo „Telegram“ kanale rašo, ką reiškia Medvedevo fantazijos.

Žinoma, į Medvedevą galima nežiūrėti rimtai. Bet yra niuansas. Jis guli ne psichiatrinėje ligoninėje, o užima svarbias Kremliaus pareigas – antras po Putino Rusijos Federacijos Saugumo Taryboje. Pirmą kartą jo asmenyje Rusija oficialiai sąžiningai atskleidė savo užduotis kare su Ukraina.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
11948 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Medvedevas visą (!) Ukrainą pavadino Rusijos teritorija ir pažadėjo karą iki Ukrainos kapituliacijos.

Ukraina yra Rusijos dalis, nepaisant Ukrainos politikų pareiškimų, todėl Maskva ketina nustatyti visos savo teritorijos kontrolę, sakė Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas.

Mums nieko naujo. Pusiau oficialiai ir įvairiomis užuominomis apie tai nuolat užsimena Kremliaus lygintuvai. Tačiau daugeliui politikų – Putino draugams – ateina sunkūs laikai. Toks aukštas oficialus paskelbimas paneigia tai, kas buvo pasakyta anksčiau.

 

Paaiškėjo, kad karo priežastis yra banali – kaimyninės valstybės teritorijų užgrobimas. Pažeidžiant tarptautiniu mastu pripažintas valstybių sienas. Įskaitant tas, kuriuos oficialiai pripažino pats agresorius.

Paaiškėjo, kad visi raginimai siekti taikos su Putino Rusija ir derybos yra tiesiog kapituliacijos forma. Ukraina turi kapituliuoti ir patiesti NATO pasienio šalis vėlesnei Putino agresijai.

Tokia logika būdinga ir daugeliui Vakarų politikų, „a la“ putinferšteinams iš Viktoro Orbano bloko – Roberto Fico ir kt.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(11)
(240)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: