Sprogimas Odesoje. Mieste buvo Zelenskis (Video, foto) Papildyta  ()

Odesoje taip pat galėjo būti ir Graikijos ministras pirmininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Odesos uoste nugriaudėjo sprogimas. Kaip rašo kai kurios žiniasklaidos priemonės, tuo metu mieste galėjo būti Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis, o uoste galėjo vykti apdovanojimų specialiosioms pajėgoms įteikimas.

Odesoje taip pat galėjo būti ir Graikijos ministras pirmininkas Kyriakos Mitsotakis, kuris atvyko susitikti su Volodymyru Zelenskiu. Apie Mitsotakio vizitą Ukrainoje anksčiau nebuvo pranešta.

PAPILDYTA.

Anot UNIAN korespondento, bendros spaudos konferencijos metu Ukrainos lyderis apie tai pranešė pats: per susitikimą su Graikijos ministru pirmininku Odesoje Rusija smogė miestui.

„Šiandien mes matėme šitą išpuolį. Matote, su kuo mes turime reikalą, jiems nesvarbu į ką taikyti – kariškius ar civilius... Žinau, kad šiandien buvo aukų, dar nežinau visų detalių, bet yra aukų, yra sužeistųjų“, – sakė Zelenskis.

Pasak Kyriakos Mitsotakio, išpuolio metu jie buvo Odesos jūrų uoste. Zelenskis ir jo darbuotojai aprodė uostą ir kalbėjo apie jo svarbą, taip pat apie tai, ko reikia norint išplėsti jūrų koridoriaus galimybes civiliniams laivams.

 

„Jau pabaigoje išgirdome sirenų garsą ir visai netoli mūsų nugriaudėjo sprogimai. Nespėjome nuvykti į kokią nors slėptuvę. Ir todėl tai labai įspūdinga patirtis. Suprantame, kad šis karas paliečia visus. Nėra žmonių, kurie būtų už šio karo ribų. Šis karas negaili nė vieno", – sakė Graikijos ministras pirmininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(15)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: