„Ohu***. Tai vyksta visai šalia mūsų. Štai jis...“ Kas nutiko okupantams (Video)  (1)

Ukrainos dronai persekioja „Sergej Kotov“ laivą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-08 „Ohu***. Tai vyksta visai šalia mūsų. Štai jis...“ Kas nutiko okupantams (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 6 d. „Telegram“ kanalas „Krymskij veter“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos dronai MAGURA V5 persekioja „Sergej Kotov“ laivą.

„Vaizdo įrašas apie tai, kaip Ukrainos antvandeniniai dronai atakavo Rusijos Juodosios jūros laivyno patrulinį projekto 22160 laivą „Sergej Kotov“ kovo 5 d. naktį“, – sakoma vaizdo įrašo antraštėje, kurį, anot kanalo autorių, „Krymskij veter“ gavo iš savo šaltinių.

Vejasi MAGURA. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip dronai artėja prie įsibrovėlių laivo, kuris bando nuo jų pabėgti ir, sprendžiant iš garsų, laive šaudoma iš kelių tipų automatinių ginklų.

Užpuolimo ir sprogimo momentas vaizdo įraše neparodomas, nes vaizdo įrašą filmavę jūreiviai, bijodami sprogimo bangos, sustabdė filmavimą ir nusprendė palikti denį.

Ohu***. Tai vyksta visai šalia mūsų. Štai jis, dronas. Dronas, dronas, dronas, dronas. Štai ir antras dronas. Reikia dingti“, – įvykius komentavo laivo įgula.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: