[ŽT] „Su jais mes susitarsime.“ Sensacinga žinia. Ukraina gali pulti Baltijos jūrą (Video)  ()

Ukraina turi oficialiai kreiptis į NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, ką Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugebėjo padaryti Juodojoje jūroje, nusitaikydamos į Rusijos laivyną, tą patį gali padaryti ir kitose jūrose, kuriose yra Rusijos laivai, teigė Ivanas Jakovina. Ukrainos žurnalistas mano, kad Ukraina turi oficialiai kreiptis į NATO, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms būtų leista Baltijos jūroje naudoti dronus.

Ivano Jakovinos pasiūlymą galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukraina gali pulti Baltijos jūrą. Politikos apžvalgininkas atskleidė savo idėjos esmę: „Rusija turi daug laivų, įskaitant karinius ir komercinius, tačiau tuo pačiu tiek Baltijos, tiek Ramiajame vandenyne Rusija nepasiruošusi sutikti Ukrainos dronus. Baltijos jūra faktiškai jau yra NATO vidinis ežeras, tai jei su jais mes susitarsime ir jei jie nebus prieš Ukrainos dronų naudojimą Baltijos jūroje, tai Baltijos jūra taip pat gali būti visiškai uždaryta Rusijos laivybai.“

 

„Baltijos jūra tai 40% Rusijos naftos produktų eksporto. 40% - Novorosijskas, 40% – Ust-Luga prie Baltijos ir dar 20% Nachodka (Vladivostokas) uostas. Atimti iš Rusijos 80% naftos ir naftos produktų, manau, tai būtų labai motyvuota ir įdomi užduotis“, – reziumavo Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(17)
(219)

Komentarai ()

Susijusios žymos: