[ŽT] „Štai kodėl.“ Trumpas rado paaiškinimą, kodėl Rusija užpuolė Ukrainą  (2)

Donaldas Trumpas dabar yra labai užsiėmęs – važinėja po JAV su rinkimine kampanija, yra aktyvus įvairiose žiniasklaidos priemonėse ir kalba apie viską.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas kritikavo dabartinio prezidento Joe Bideno užsienio politiką ir pavadino jį Rusijos ir Kinijos marionete.

„Jis sakė, kad aš nusilenkiau prieš Rusijos lyderį. Jis atidavė jiems viską, įskaitant Ukrainą. Aš atėmiau „Nord Stream 2“ iš jų, o jis atidavė atgal! Jis buvo Putino, Xi ir beveik visų kitų lyderių marionetė“, – apie Bideną rašė Trumpas.

[Vokietija] Belaidis daugiafunkcis šveitiklis tik 32€ – puikus daiktas namų ir automobilio priežiūrai
4310 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos

Daugiafunkcis įrenginys

Puikiai tinka virtuvėje, vonioje, automobilyje ir kt.

Išsamiau

Be to, Trumpas pažymėjo, kad Rusija įsiveržė į Ukrainą „tik todėl, kad Putinas negerbia Bideno“. Jo teigimu, to niekada nebūtų nutikę valdant Trumpo administracijai.

Galimas Trumpo perrinkimas kelia įvairias baimes dėl Ukrainos ateities. Viena vertus, Trumpas buvo pirmasis aprūpinęs Ukrainą nemažu kiekiu modernių ginklų. Būtent Trumpas pirmasis suteikė Ukrainai prieštankines raketas „Javelin“. Be to, Bidenas neužkirto kelio Rusijos invazijai į Ukrainą. Kita vertus, Trumpo šalininkai dabar blokuoja JAV karinę pagalbą Ukrainai, o pats Trumpas žada karą užbaigti per dieną, o tai beveik neabejotinai reiškia, kad jis bandys įtikinti Ukrainą atsisakyti Rusijos užgrobtų teritorijų.

(7)
(30)
(-23)

Komentarai (2)