Kažkoks košmaras. Jau 7 šalys oficialiai skelbia apie didžiulį smūgį Maskvai. Kas vyksta  ()

Pasisakė tik Kremliaus propagandistė Margarita Simonian.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-10 Kažkoks košmaras. Jau 7 šalys oficialiai skelbia apie didžiulį smūgį Maskvai. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

7 šalių ambasados ​​jau paskelbė oficialų įspėjimą dėl didelės teroristinių išpuolių rizikos Rusijoje artimiausiomis dienomis. Jie rekomenduoja savo piliečiams susilaikyti nuo kelionių į Rusijos Federaciją. Tai praneša Dialog.UA.

Amerikos valstybės departamentas pirmasis paskelbė, kad kovo 7 dieną Rusijos Federacijoje ruošiama kažkas labai rimto. Vašingtonas grėsmę įvertino kaip „neišvengiamą“ ir rekomendavo savo piliečiams artimiausiu metu nevykti į Rusijos Federaciją, o jau ten esantiems vengti dalyvauti masiniuose Maskvos renginiuose per artimiausias 48 valandas. Amerikiečiai neskelbė detalių, tik pažymėjo, kad „ekstremistai neišvengiamai planuoja atakuoti didelius susibūrimus Maskvoje, įskaitant koncertus“.

Po poros valandų panašų pareiškimą padarė ir JK ambasada Rusijos Federacijoje.

Dabar prie jų prisijungė Latvija, Vokietija, Čekija, Švedija, Kanada ir Pietų Korėja.

Rusijos valdžios tylėjimas dėl JAV ir kitų šalių įspėjimų yra keistas. Pasisakė tik Kremliaus propagandistė Margarita Simonian, kuri iš anksto ėmė kaltinti Vakarus bendrininkavimu.

 

Kitą savaitę Rusijoje prasidės prezidento rinkimai, kuriuose šalies vadovu ketina dar kartą būti perrinktas Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas. Kai kurie ekspertai teigia, kad Rusijos žvalgybos tarnybos gali imtis masinių teroristinių išpuolių, kad įbaugintų rusus ir atitrauktų jų dėmesį nuo rinkimų neteisėtumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(13)
(130)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: