„Tik viena nuotrauka.“ Mirė Putinas (Foto)  ()

Rusijos leidiniai apie tai pranešė kovo 12 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje mirė 91 metų Jevgenijus Putinas, Kremliaus vadovo Vladimiro Putino pusbrolis. Jis buvo Ivanovo urologas, kuris 1970–90-aisiais „kėlė savo pacientus ant kojų“.

Rusijos leidiniai apie tai pranešė kovo 12 d.

Pažymima, kad mirusio Putino giminaičio sūnus yra „Gazprom“ pirmininko pavaduotojas, o jo dukrai priklauso viena didžiausių anglies įmonių Rusijos Federacijoje.

Paslaptingas Putinas. Įdomu, kad internete iš tikrųjų yra tik viena Jevgenijaus Punino nuotrauka. Rusai rašo, kad jis buvo palaidotas prieš kelias dienas, tačiau informacijos apie jo mirties priežastis ir aplinkybes nėra.

„Vasario pabaigoje jis atšventė savo 90-metį Suzdalyje, savo sūnaus Michalo namuose“, – sakė Jevgenijaus Michailovičiaus dukters bendraklasis. Laidotuvės įvyko kovo 10 d.“, – rašoma pranešime.

Pasak Rusijos žiniasklaidos, Jevgenijaus Putino šeima maždaug iki 2002 metų gyveno Ivanove, vėliau, atėjus į valdžią Vladimirui Putinui, persikėlė į Maskvą, o dar vėliau apsigyveno Suzdalyje.

 

Rusijos Federacijos vadovo pusbrolio sūnus eina „Gazprom“ valdybos pirmininko pavaduotojo pareigas ir yra bendrovės valdyboje. Pats V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė, kad tai yra „tolimas Putino giminaitis“, su kuriuo jis nebendrauja.

Jevgenijaus Putino dukra Anna dabar yra Civiliova, nes yra ištekėjusi už Kemerovo srities gubernatoriaus Sergejaus Civiliovo. 2018 m. ji iš savo vyro gavo 70% bendrovės „Kolmar“, vienos didžiausių Rusijos anglių kasybos įmonių, akcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(15)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: