[ŽT] Iškelta balta vėliava! Pasidavė Rusijos kariai (Video)  ()

Rusų savanoriai nufilmavo, kaip atrodo kaimas Belgorodo srityje po kovų ir apšaudymų. Kiekvienas gyvenvietės pastatas buvo apgriautas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-14 [ŽT] Iškelta balta vėliava! Pasidavė Rusijos kariai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spodariušino kaime, Belgorodo srityje, (Rusijos Federacija) Rusijos ginkluotosios pajėgos iškėlė baltą vėliavą ir pasidavė legiono „Rusijos Laisvė“ ir Rusijos savanorių korpuso (RSK) kovotojams. Apie tai „Telegram“ kanale pranešė OSINT analitikai.

Be to, analitikai paskelbė vaizdo įrašą darytą iš nepilotuojamo orlaivio, kuriame matyti, kaip atrodo Rusijos kaimas. Kiekvienas gyvenvietės pastatas buvo apgriautas. Be to, drono operatoriai užfiksavo, kaip vienas iš rusų pakėlė ant ilgos lazdos pritvirtintą baltą audinį ir pradėjo juo mojuoti.

[EU] Žuvų masalo nuplukdymo laivų išpardavimas! Net 4 kartus pigiau, nei konkurentai. Paypal akcija. Ribotas kiekis (Video)
3755 4

Išpardavimas

Galioja iki 2024-03-25

Speciali Paypal akcija

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Pažymėtina, kad publikacijos metu Rusijos savanoriai nepranešė, kad rusai būtų iškėlę baltą vėliavą Spodariušino kaime, Belgorodo srityje.

Tačiau RSK štabo viršininkas Aleksandras „Fortūna“ sakė, kad per reidą Belgorodo srityje kovotojams pavyko sučiupti kelis belaisvius, kurie jau buvo perduoti Ukrainos pusei. Jis pažymėjo, kad dalinys pajudėjo kelias dešimtis kilometrų gilyn į Rusijos Federaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(0)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: