„Kadyrovai, lauk mūsų! Ateisime kaip Kaukazo išvaduotojai!“ Skelbiama, kas pasirodė Belgrodo srityje (Video)  ()

Ičkerijos Čečėnų Respublikos savanoriai kreipėsi į pavergtas Rusijos tautas ir ragino jas sukilti. Jie taip pat žada, kad Ramzano Kadyrovo laukia netikėtumai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-14 „Kadyrovai, lauk mūsų! Ateisime kaip Kaukazo išvaduotojai!“ Skelbiama, kas pasirodė Belgrodo srityje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnai, kovojantys tarptautiniame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų legione, dalyvavo karo veiksmuose Belgorodo srities teritorijoje, Rusijos Federacijoje.

Rusijos ir Čečėnijos karo veterano Abdul Hakimo kovinės grupės savanoriai kreipėsi į visus Rusijoje gyvenančius musulmonus, ragindami kovoti prieš prezidento Vladimiro Putino režimą. Jie taip pat pasakė keletą žodžių Čečėnijos vadovui, Putino pakalikui Ramzanui Kadyrovui.

Paskelbtame vaizdo įraše nurodyta data ir laikas – kovo 14 d., 09:15. Kadre stovi Abdul Hakimas ir dar vienas kovotojas.

Čečėnai sako kartojantys savo lyderių, pavyzdžiui, Šamilio Basajevo, kelią. Todėl jie prisijungia prie specialiosios operacijos, kuri vyksta Rusijos Federacijos Belgorodo srityje. Jie pažadėjo, kad veiks tol, kol Ičkerijos Čečėnų Respublika (nepainioti su dabartine Čečėnijos Respublika) atgaus nepriklausomybę. Kartu jie kreipiasi ne tik į čečėnus, bet ir į kitų pavergtų tautų atstovus.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Su 2 baterijomis suktukai, veržliasukiai + 1000-6000W inverteriai + baterijos + el. paspirtukai (Video)
3271

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Topshak TS-PW1A“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su dviem baterijomis ir įkrovikliu

2) „VIOLEWORKS 588VF“ - akumuliatorinis veržliasukis, su 2 baterijomis

3) „Excellway“ - 1000W-6000W galios keitiklis (inverteris)

4) „KuKirin G2 Pro“ - 600W, 48V 15Ah el. paspirtukas

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Drillpro“ - 20V suktukas, su 2 baterijomis

Išsamiau

„Mes įžengėme į Rusiją ir tai tik pradžia. Netrukus pateksime į Šiaurės Kaukazo teritoriją kaip išvaduotojai. Kviečiame visas okupuotas tautas, visus musulmonus sukilti ir priešintis Rusijos agresijai visomis įmanomomis priemonėmis.“

Savanoriai taip pat kreipėsi į musulmonus – jie turėtų nepaklusti Putino režimui ir neiti į rinkimus kovo 15–17 dienomis.

Be to, buvo paminėtas ir Ramzanas Kadyrovas – jie pažadėjo, kad netrukus jo lauks netikėtumai.

„Kadyrovai, netrukus tavęs laukia daug staigmenų. Lauk mūsų. Ir, beje, mes čia nesutikome tavo batalionų. Mes visai nesistebime, bet labai norėtume tave pamatyti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai ()