Milijoninis miestas. 3 400 000. Gatvėse pasirodė šarvuočiai. Kas vyksta  ()

Pietų Korėjos pajėgų vadovybė nusprendė, kad Busano miestas yra tinkama aplinka rengti karinius scenarijus, ypač praktikuojant ratinių šarvuočių dislokavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos 53-oji pėstininkų divizija surengė neįprastas karines pratybas mieste dėl galimų Šiaurės Korėjos pajėgų provokacijų. Divizija atliko praktinius ratinių šarvuočių manevrus ruože nuo Gwangano tilto iki Busanhango tilto Busane, kuriame gyvena daugiau nei 3,4 mln. žmonių. Apie tai rašo „Defence Blog“.

„Pratybų tikslas – pasirengti galimoms infiltracijoms ir provokacijoms, daugiausia dėmesio skiriant efektyvių ratinių šarvuočių operatyvinių procedūrų kūrimui miesto sąlygomis ir pasirengimo sudėtingoms gynybos operacijoms didinimui“, – rašo stebėtojai.

[Vokietija!] Mažiausia kaina šiais metais. Beprotiška, ką sugeba naujausias išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis („Smartmi Smart Toilet Seat 2“)
3446

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Nuostabus funkcionalumas

Išsamiau

Busano miestas yra antras pagal gyventojų skaičių Pietų Korėjos miestas, kuriame gyvena daugiau nei 3 mln. žmonių.  Karinė vadovybė nusprendė, kad miestas yra tinkama aplinka kariniams scenarijams rengti.

Prioritetinės manevruose dalyvavusio padalinio užduotys buvo vairavimo įgūdžių lavinimas atsižvelgiant į miesto sąlygas, greito ratinių šarvuočių dislokavimo užtikrinimas tankiai apgyvendintose vietovėse, saugos protokolų rengimas.

 

Manevrų bataliono vadas pulkininkas leitenantas Cho Seung Minas pabrėžė, kaip svarbu vykdyti realistiškas pratybas, skirtas pagerinti ratinių šarvuočių kovinius pajėgumus, siekiant efektyviai apginti Busano sritį.

„Vykdama mokymus miesto sąlygomis, Pietų Korėjos kariuomenė siekia užtikrinti savo pasirengimą greitai ir efektyviai reaguoti į bet kokias nenumatytas aplinkybes“, – apibendrino stebėtojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()