Dialogas neįmanomas. Vakarai skelbia netikėtą žinią (Video)  (3)

Rusijos Federacijos laukia tamsūs ir neramūs laikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dialogas neįmanomas. Vakaruose jau vyrauja bendras supratimas, kad dialogo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu daugiau niekada nebus. Netolimoje ateityje Rusijos Federacijos laukia tamsūs ir neramūs laikai. Tokią nuomonę interviu UNIAN išsakė politikos strategas, publicistas ir tinklaraštininkas Michailas Šeitelmanas.

„Putinui kelio atgal nėra. Nėra būdo sugrąžinti Putiną. Tai reiškia, kad jis gali būti pribaigtas bet kokiomis priemonėmis“, – sakė jis.

Be to, eksperto teigimu, Vakarai pamažu atsiriboja ir nuo Putino aplinkos.

„Dabar mes net šiek tiek esame kitame etape. Niekas nekalbės ne tik su Putinu, nekalbės ir su Putino aplinka. Jo aplinkos žmonės jau įtraukiami į tarptautinį ieškomų asmenų sąrašą Hagoje. Taip lengvai to neatsikratysi, joks taikos susitarimas negali to panaikinti. Tai nereiškia, kad Europa yra pasirengusi vesti dialogą tik su gražiąja ateities Rusija. Ne. Su kažkokia visiškai kitokia vidine sąlyginių gubernatorių partija, tais pačiais žudikais ir šiandieninių nusikaltimų bendrininkais – taip, bet tik ne su Putino gauja“, – pridūrė Šeitelmanas.

Kartu ekspertas Rusijai prognozuoja neišvengiamus neramius laikus:

„Rusijos Federacijos žlugimas yra toks objektyvus, nuo niekieno nepriklausomas procesas. Yra bendra tendencija, kur visa tai veda. Ši tendencija daugiau ar mažiau aiški. Deja, tai automatiškai nereiškia mūsų pergalės. Tačiau faktas, kad Rusijos laukia labai tamsūs ir neramūs laikai bet kuriuo atveju ir bet kokiomis aplinkybėmis, yra akivaizdus“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(544)
(29)
(515)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: