[ŽT]„Visa Rusijos armija yra Ukrainoje.“ Faktas. Galima „paimti plikomis rankomis“ (Video)  (6)

„Šalies viduje armijos nėra.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-18 [ŽT]„Visa Rusijos armija yra Ukrainoje.“ Faktas. Galima „paimti plikomis rankomis“ (Video)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa Rusijos armija yra Ukrainoje. Šiandien Rusiją galima „paimti plikomis rankomis“. Tokią nuomonę interviu UNIAN išsakė politikos strategas, publicistas ir tinklaraštininkas Michailas Šeitelmanas, komentuodamas RSK ir legiono „Rusijos laisvė“ savanorių judėjimą Rusijos Federacijoje.

„Jie paprasčiausiai nieko neturi. Visa Rusijos armija yra Ukrainoje. Visa tai, kas ten yra – tiesiog vaikučiai, kurie nesupranta, kaip kovoti. O prieš juos atėjo profesionalūs kariai. Žinoma, jie pabėgs. Šalies viduje armijos nėra. Tai faktas. Šiandien Rusiją galima „paimti plikomis rankomis“. Jei NATO nuspręstų užimti Maskvą ar Sankt Peterburgą, tai paimtų be nuostolių, užėję iš Suomijos, Estijos, Latvijos“, – sakė jis.

Kartu Šeitelmanas nedeklaravo galimos valdžios pasikeitimo Rusijoje dėl savanorių veiksmų.

„Tų vaikinų yra per mažai, kad pasiektų Maskvą. Jei jų būtų keli tūkstančiai, jie galėtų pasiekti Maskvą. Aš taip pat negaliu dabar sakyti, kad dėl to rytoj valdžia Rusijoje pasikeis. Tačiau tai dar ne pabaiga. Rinkimai Rusijos Federacijoje iki 17 d. O ką mes turime? O kur žvalgyba(GUR)? Kokį tiltą ji susprogdins 16 d.? Mes juk nežinome. Kažkas juk gali nutikti. O per tiek laiko dar galima daug ką sutvarkyti“, – mano ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(399)
(19)
(380)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (6)

Susijusios žymos: