Netikėta žinia. Sutriuškintas „Achmat-Zapad“. Kas nutiko (Video)  ()

Savanoriai iš Ičkerijos Respublikos ragina pavergtas Rusijos tautas pakilti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-18 Netikėta žinia. Sutriuškintas „Achmat-Zapad“. Kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savanoriai iš Ičkerijos Respublikos kovo 14 d. pranešė, kad yra Belgorodo srityje. Jie paskelbė galingą kreipimąsi, kuriame ragino pavergtas Rusijos tautas pakilti.

Tai pranešė „Telegram“ kanalas „Oplot Ičkeria“.

Savanoriai taip pat perdavė linkėjimus Kadyrovui. Jau kovo 16 dieną kariškiai pranešė, kad sutriuškino grupę „Achmat-Zapad“.

Kreipimesi teigiama, kad Rusijos ir Čečėnijos karo veteranų „Abdul-Hakim“ grupė tęsia šimtmečius trukusią Čečėnijos Ičkerijos Respublikos kovą už laisvę nuo Rusijos.

„Mes įžengėme gilyn į Rusiją ir tai tik pradžia. Netrukus įžengsime ir į Šiaurės Kaukazo teritoriją kaip išvaduotojai. Kovosime tol, kol dvigalvė hidra visiškai neišeis iš okupuotos Čečėnijos teritorijos ir nepaleis visų mūsų nelaisvėje esančių brolių ir seserų, ilgus metus nelegaliai laikomų Rusijos kalėjimuose“, – sakė savanoriai.

Abdul-Hakim Šišani paragino visas okupuotas tautas, visus musulmonus sukilti ir visais įmanomais būdais priešintis Rusijos agresijai, nekeliant sau pavojaus.

 

Abdul-Hakim paklausė kaukaziečių ir visų musulmonų, ar jie balsuos. Jis ragino neiti „rinkti“ Putino, nes jo režimas ir Rusija šimtmečius žudo musulmonus ir naudoja juos savo tikslams.

„Kadyrovai, netrukus tavęs laukia daug staigmenų. Palauk mūsų. Ir, beje, mes čia niekada nesutikome tavo batalionų. Mes visai nesistebime, bet labai norėtume juos pamatyti“, – sakė Abdul-Hakim.

Savanoriai taip pat sakė, kad Kadyrovo „Achmat-Zapad“ grupuotė Belgorodo srityje buvo visiškai sutriuškinta. Ją sudarė maždaug 20 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(441)
(7)
(434)

Komentarai ()

Susijusios žymos: