Katastrofa. „Šefas išprotėjo. Ne dėl to jie taip entuziastingai vogė.“ Liko vienintelis šansas  (4)

Naujos Putino kadencijos programa yra pasaulinė katastrofa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų tinklaraštininkas ir sociologas Igoris Eidmanas savo „Facebook“ paskyroje aptaria Putino naujos kadencijos programą.

Naujos Putino kadencijos programa yra pasaulinė katastrofa.

Iš naujienų: „Remiantis Vokietijos žvalgybos tarnybų atlikta analize, Rusija ruošiasi didelio masto konfliktui su Vakarais, ką rodo Rusijos kariuomenės pertvarkymas, kariuomenės judėjimas ir raketų dislokavimas šalies vakaruose, taip pat Rusijos ginklų gamybos padidėjimas“.

Nebegalima atmesti galimybės, kad „Rusija užpuls bent dalį NATO teritorijos“ nuo 2026 m., pavyzdžiui, Baltijos šalis ar Suomiją“, – rašo „Business Insider“.

Prieš šešerius metus, kai buvo ruošiamasi kitai Putino kadencijai, rašiau, kad jo naujos prezidento kadencijos programa bus didelis karas. Viskas susiklostė būtent taip. Jis tiesiogine prasme įgyvendino šią programą.

Šios prezidento kadencijos programa, kuri turėtų prasidėti po „rinkimų“, yra pasaulinė katastrofa. Putinas tikrai ruošiasi karui su Vakarais. Jei artimiausiu metu jis nebus fiziškai pašalintas, jis įgyvendins ir šią programą.

 

Tačiau šansas yra. Jo aplinka turi suprasti, kad jų šefas išprotėjo ir veda šalį į katastrofą, kurioje sudegs jų gyvybės, vaikai ir kapitalas. Ne dėl to jie taip entuziastingai vogė, kad per kelias minutes viskas pavirstų pelenais. Putino pašalinimas yra vienintelė galimybė išsigelbėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(380)
(6)
(374)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: