Ukraina traukiasi. Kas nutiko  ()

Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby padarė pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiams Donbase senka amunicija ir dabar jie traukiasi į antrą ir trečią gynybos linijas, rusams ir toliau bandant veržtis į vakarus, televizijos kanalui ABC sakė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby.

Ukraina traukiasi. „Jiems (ukrainiečiams) baigiasi amunicija Donbase ir jie dabar traukiasi į antrą ir trečią gynybos linijas, rusams toliau bandant veržtis į vakarus. Jiems reikia paramos, ir mums jos reikia dabar“, – sakė Kirby.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Technologijos išbandyti ir rekomenduojami el. dviračiai, monstriniai 6000W el. paspirtukai, jump starteriai ir kt. (Video)
5021 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

2) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

3) „POPDEER PD-JA1“ - naujiena, puikios kainos ir kokybės jump starteris

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

6) „ANGWATT T1“ - monstrinis 6000W el. paspirtukas

Išsamiau

Kirby taip pat atsakė į klausimą apie karinės pagalbos teikimą Kyjivui ir ar jam rūpi pačios JAV nacionalinis saugumas, perduodant pagalbą Ukrainai.

„O taip, žinoma, nuo karo pradžios su kiekvienu suteiktu paketu turėjome patvirtinti, kad tai nepakenks mūsų nacionaliniam saugumui. Kai atiduodavome daugiau ir išeikvodavome atsargas, stengėmės bendradarbiauti su gynybos pramone, kad papildytume atsargas.

 

Taigi taip, tai kelia susirūpinimą. Mes dar nepasiekėme taško, kai kyla pavojus mūsų pačių nacionaliniam saugumui ir mūsų pačių veiklos planams“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(50)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: