[ŽT] „Ukraina dabar gali smogti taikiniams Rusijoje iki pat Volgos upės“ (Video)  ()

Ukraina labai laukia papildomų sparnuotųjų ir balistinių raketų, kurios leistų suduoti Rusijai gilius tikslius smūgius. Tačiau kol laukia raketų, ukrainiečiai nesnaudžia ir jau turi galimybių smogti giliai Rusijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Estijos gynybos pajėgų štabo operacijų vadas pulkininkas Tarmo Kundla teigia, kad ukrainiečiai turi ginklų, kurie suteikia jiems vis didesnį veikimo nuotolį. Estijos karininkas sakė, kad „Ukrainos atakos prieš svarbiausią Rusijos infrastruktūrą sustiprėjo dėl toje šalyje vykstančių prezidento rinkimų“. Jo nuomone, „Ukraina dabar gali smogti taikiniams Rusijoje iki pat Volgos upės“.

Didėjančias ukrainiečių galimybes buvo galima pastebėti dar pernai. Vis dažnėjančios dronų atakos prieš Maskvą parodė, kad net objektai, esantys už šimtų kilometrų nuo sienos su Ukraina, nėra saugūs. „Rubak“ ir „Bober“ dronai, galintys nešti apie 10 kg užtaisys, skrenda toli į Rusijos teritoriją. Teigiama, kad „Rubak“ įveikiamas atstumas yra maždaug 500 km, o „Bober“ – 600-1000 km.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuokliai, monitoriaus šviesų juostos, kėlikliai, įrankiai ir kt. (Video)
3540 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

2) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

3) „iMars“ - 3 tonų kėliklis su trimis oro pagalvėmis

4) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

5) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, su 2 baterijomis

6) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

Išsamiau

 

Estijos pulkininkas Tarmo Kundla mano, kad ukrainiečiai, matyt, jau turi galimybę „efektyviai pataikyti į strateginius taikinius giliai Rusijos teritorijoje“. Tačiau Kyjivas neatsisako siekio gauti ilgo nuotolio ginklų iš Vakarų partnerių. Labiausiai reikia ATACMS raketų, kurių nuotolis yra iki 300 km. Vokiečių sparnuotosios raketos TAURUS irgi praverstų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()