„1000 arklio galių. 300 šūvių per minutę.“ Fronte pasirodė „žvėris iš šiaurės“ (Video)  ()

Šarvuotas košmaras rusams iš Švedijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai iš 93-osios nepriklausomos mechanizuotos brigados labai giria Švedijos pristatytas pėstininkų kovos mašinas „Strf 9040C/CV90“.

Jos yra daug lengviau valdomos nei BMP-2, tuo pačiu siūlo apsaugą nuo 30 mm ginklų ir puikų mobilumą. Automatinės pavarų dėžės naudojimas palengvina vairavimą, o net vieno metro gylio purvo sluoksnis šiai transporto priemonei su 1000 AG varikliu nėra problema.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4584

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

40 mm pabūklas yra tiesiog puikus ir įgula neturėjo problemų su amunicija. Be to, giriamas transporto priemonės interjeras, nes užtikrina labai gerą apsaugą nuo minų. Vienas iš svarbiausių aspektų čia yra pakabinamos ant lubų, o ne prie grindų pritvirtintos sėdynės.

Jos taip pat yra sulankstomos, todėl „Strf 9040C / CV90“ galite gabenti sužeistus žmones ar amuniciją. Be to, viduje yra vieta ruošti patiekalus ir galimybė užvirti vandenį, o tai yra tikra prabanga, palyginti su posovietinėmis mašinomis.

 

Ukrainiečiai iš Švedijos gavo „Stridsfordon 9040C“ – palyginti modernią pėstininkų kovos mašinos „Stridsfordon 90“ versiją, dar žinomą kaip CV90, (Combat Vehicle 90), pradėtą eksploatuoti praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje.

Jos tuščios svoris yra iki 38 tonų, pridėjus papildomą šarvų paketą, užtikrinantį visapusišką apsaugą VI lygiu pagal STANAG 4569 standartą, t. y. atsparumą ugniai iš 30 mm pabūklų. Be to, transporto priemonė taip pat turi gerą apsaugą prieštankiniams ginklams ar bomboms su viena HEAT kovine galvute, dažnai naudojama dronuose.

 

Vienintelis švediškos versijos minusas – iš esmės vienintelis 40 mm pabūklas, kuris, nepaisant labai geros prieštankinės ir programuojamos amunicijos, yra užtaisomas iš keičiamų dėtuvių, o ne iš šovinių diržo. Tai apriboja šaudymo greitį iki teorinių 300 šūvių per minutę, tačiau penki šūviai per sekundę taip pat yra geras rezultatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(3)
(106)

Komentarai ()