[ŽT] JAV admirolas skambina pavojaus varpais. Naujas karas jau 2027 m.  ()

Pasak JAV admirolo Johno Aquilino, Kinijos pajėgos per trejus metus padidino naikintuvų skaičių 400, o didelių karo laivų – 20 vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinija masiškai plečia savo karinius ir branduolinius pajėgumus iki rekordinio lygio nuo Antrojo pasaulinio karo. Tai susiję su pasirengimu galimai invazijai į Taivaną iki 2027 m. Tai interviu „Bloomberg“ pareiškė JAV Indijos ir Ramiojo vandenyno vadovybės vadas admirolas Johnas Aquilino.

[Vokietija+mažiausia kaina] Su tokiu dviračiu nors ir į kalnus: 21 Shimano pavara, 30 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, LCD ekranas ir skirtingi važiavimo režimai (Video, „Samebike MY-SM26“)
3654 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, visi duomenys rodo, kad Kinija ruošiasi galimai invazijai. Oficialus šalies gynybos biudžetas pastaraisiais metais išaugo 16 % ir pasiekė 223 mlrd. dolerių.

Per pastaruosius trejus metus Kinijos liaudies išlaisvinimo armija gerokai padidino savo pajėgumus – naikintuvų skaičius išaugo 400, o didelių karo laivų – 20 vienetų. Be to, Pekinas padvigubino savo balistinių ir sparnuotųjų raketų arsenalą.

 

„Viskas rodo lyderio Xi Jinpingo įsakymą būti pasirengusiems įsiveržti į Taivaną iki 2027 m.“, – sakė Aquilino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(13)
(-3)

Komentarai ()