„Visi keturi pabėgo.“ Ukrainiečiai įtaria netikros vėliavos operaciją. Sukrečiantys vaizdai iš Maskvos (Video)  (1)

Kovo 22-osios vakarą Maskvą sukrėtė didžiulis teroro išpuolis. Keturi vyrai įėjo į prekybos centrą ir automatiniais šautuvais ėmė žudyti žmones. O tada, atrodo, padegė pastatą ir pabėgo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-22 „Visi keturi pabėgo.“ Ukrainiečiai įtaria netikros vėliavos operaciją. Sukrečiantys vaizdai iš Maskvos (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturi kaukėti ir, kaip pranešama, barzdoti vyrai įėjo į vieną prekybos centrą Maskvos regione ir „Kalašnikov“ automatiniais šautuvais ėmė žudyti žmones. Žmonės matę užpuolikus teigia, kad jie dėvi neperšaunamas liemenes, veikia ramiai ir metodiškai.

Rusų kanalai labai greitai ėmė kaltinti ukrainiečius. Tačiau ukrainiečiai mato ženklų, kad tai gali būti netikros vėliavos operacija. Tai yra, Rusijos valdžia pati surengė teroristinį išpuolį, kad galėtų pateisinti savo tolesnius veiksmus.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3348 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Ženklai, kad vyksta netikros vėliavos operacija:

  • Vyrai su dideliais automatiniais šautuvais ilgą laiką veikė visiškai netrukdomi, nuo atakos pradžios iki antiteroristinių pajėgų pasirodymo praėjo kelios dešimtys minučių;
  • Užpuolikai pirminiais duomenimis paspruko be didesnių problemų;
  • Rusų tekstai apie galimą ukrainiečių surengtą teroristinį išpuolį atrodo iš anksto parengti;
  • JAV perspėjo Rusiją apie galimas teroro atakas Rusijoje ir Putinas tai pavadino šantažu, vietoje to, kad priimtų tą informaciją;
  • Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas būtent šiandien pirmą kartą karą Ukrainoje pavadino karu, teigdamas, kad „specoperacija“ baigėsi.

 

Be to, Putinas visą savo valdymo laikotarpį siejamas su netikros vėliavos operacijomis. Kadaise Čečėnijos karas buvo pradėtas po daubiabučių sprogdinimų. Buvęs FSB agentas Aleksandras Litvinenko teigė, kad daugiabučių sprogdinimus organizavo būtent FSB. Ir buvo nunuodytas poloniu. Tuomet rusų policija netgi buvo sučiupusi kelis sprogdintojus, kurie pasirodė esantys FSB agentai, bet valdžia paaiškino, kad tai buvo tik pratybos.

Šio straipsnio rašymo metu šaltiniai praneša bent apie 130 aukų (iš jų apie šimtas sužeistųjų). Daug kūnų bus rasta užgesinus gaisrą.

 

Be to, Rusijoje plinta panika. Evakuotas prekybos centras ir Sankt Peterburge:

Ukrainiečiai perspėjami klausyti perspėjimo sirenų, nes nepriklausomai nuo to, kas suorganizavo šį teroro išpuolį, Rusija gali suduoti milžiniškus smūgius Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(2)
(25)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: