[ŽT] Prie teroro akto vietos sulaikytas žmogus (Video)  ()

Iš pradžių skelbta, kad keturi žmonės paspruko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-22 [ŽT] Prie teroro akto vietos sulaikytas žmogus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 22-osios vakarą netoli Maskvos esančią koncertų salę „Crocus City Hall“, stovinčią prie to paties pavadinimo prekybos centro, sukrėtė žiaurus teroro aktas. Pranešama, kad keturi „barzdoti, kaukėti ir ginkluoti“ vyrai įsiveržė su automatiniais šautuvais ir ėmė žudyti žmones. Jie taip pat padegė pramogų centrą. Teigiama, kad aukomis tapo apie 130-140 žmonių, įskaitant žuvusius ir sužeistuosius, bet tikslus skaičius nėra žinomas. Ugniagesiai negesino pastato, kol į jį neįžengė antiteroristinių operacijų pajėgos, kurios kažkodėl užtruko kone valandą, nors tai vyksta prie Maskvos. Rusijos žiniasklaida kaltina Ukrainiečius, o Ukraina įtaria netikros vėliavos operaciją – tokią, kokių Putino valdymo pradžioje jau buvo.

Iš pradžių teigta, kad visi keturi teroristai išėjo iš pastato ir dingo. Tačiau dabar pasirodė įrašas, kad vienas žmogus buvo sulaikytas. Tiesa, neaišku, ar tai yra vienas iš teroro akto vykdytojų.

 

Gali būti, kad tai buvo tiesiog žmogus, kuris apimtas desperacijos trukdė policijai ar buvo sulaikytas dėl kitų priežasčių, tiesiogiai nesusijusių su teroro aktu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: