[ŽT] Netikėta! Pranešama, kad rusai nekaltins ukrainiečių (Video)  ()

Kovo 22 dieną per teroro išpuolį koncertų salėje Krasnogorske netoli Maskvos žuvo bent 40 žmonių. Ukraina teigė, kad yra tikimybė, kad tai bus netikros vėliavos operacija, o rusų žiniasklaida suskubo apkaltinti Ukrainos. Bet įvyko keistas posūkis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-22 [ŽT] Netikėta! Pranešama, kad rusai nekaltins ukrainiečių (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepriklausoma rusų žiniasklaidos priemonė  rašo, kad rusų žvalgyba nemato priežasčių sieti šį teroro išpuolį su Ukrainą ar ISIS.

Tiesa, šaltiniai pridūrė, kad nėra žinoma, kas tai įvykdė. Vienas žmogus buvo sulaikytas, bet jo tapatybė nebuvo atskleista ir net neaišku, dėl ko jis buvo sulaikytas. Tuo tarpu keli rusų kanalai išplatino kelių čečėnų nuotraukas, teigdami, kad jie yra ieškomi.

Reikia pasakyti, kad tai nėra oficiali informacija. Net jei šaltiniai tyrimo duomenyse nemato Ukrainos pėdsako, oficiali Rusijos valdžia gali paskelbti visai kitą informaciją.

 

Liudininkai teigė, kad teroro išpuolio vykdytojai buvo kaukėti, barzdoti ir ginkluoti automatiniais šautuvais. Jų balsai įrašuose nėra girdimi, neatrodo, kad jie būtų kažką šūkavę. Tiesiog labai metodiškai, šaltakraujiškai vaikščiojo po pramogų centrą, jį padegė ir pasitraukė.

Prieš pat vidurnaktį Lietuvos laiku, pasirodė pranešimų, kad ISIS prisiėmė atsakomybę už išpuolį prie Maskvos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(90)
(1)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: