„Jie puola iš Pabradės pusės...“ Kas vyksta (Video)  (1)

„Daugelis karų prasidėjo provokacijomis pasienyje.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jei jie puola iš Pabradės pusės, ar tai yra šio bataliono atsakomybės sritis?“ – Aleksandras Lukašenka atlieka karinio vado, besiruošiančio neišduoti nė centimetro gimtosios žemės, vaidmenį. Tai labai patogu, turint omenyje, kad niekas į tai nesikėsins.

„Esame tikri, kad jei kur nors nurimsime, jie [Vakarai] mus užpuls. Tai visiškai aišku“, – kalbėjo Baltarusijos valdovas. Jo atmintis nėra labai gera, nes ne taip seniai jis pasakė: „Jie niekada čia neateis, patikėkite manimi“.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Tačiau visas šis cirkas su staigiu patikrinimu nėra visiškai nekenksmingas. Ritualiniai karo šokiai prie sienos su Lietuva galiausiai gali sukelti tikrą paūmėjimą. Be to, Lukašenka toliau eskaluoja:

„Pažeidė valstybės sieną – sunaikinti. Jokių ceremonijų. Ir mes tai darysime. Todėl bet koks valstybės sienos pažeidimas ir bus sunaikinimas“.

Klausimas: ar tai reiškia, kad bus atidengta mirtina ugnis į nelegalius migrantus, kurie bando įsiveržti į Europos Sąjungą? Prisimenu, jie net sudaužė baltuosius Rusijos pasienio kontrolės punktus, ir jiems nieko nebuvo. Šiais laikais tokios įspūdingos akcijos nebeorganizuojamos, tačiau nedidelės grupės vis dar reguliariai bando įsiskverbti į ES.

 

Tačiau, žinant Lukašenką nesunku nuspėti, kad Baltarusijos pasieniečiams bus įsakyta nešaudyti į migrantus. Nepaisant to, atmosfera atrodo vis daugiau nerimą kelianti: daugelis karų prasidėjo provokacijomis pasienyje...

Šaltinis: Vasil Veras

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(92)
(-73)

Komentarai (1)