„Super ir hiper savybės tik žodžiai. Savo misijos neatlieka.“ Netikėta žinia apie „Cirkon“  ()

„Ši raketa neatlieka savo kovinės misijos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos hipergarsinė „Cirkon“ raketa, su kuria priešas jau du kartus atakavo Kyjivą, neatlieka savo specifinės kovinės misijos ir „skrenda netinkamoje vietoje“.

Tai, trečiadienį, kovo 27 d., Kyjivo teismo ekspertizės mokslinio tyrimo instituto (KNIISE) karinių tyrimų laboratorijos vadovas Andrijus Kulčickis sakė „Suspilny“ komentare apie „Cirkon“ raketos nuolaužų tyrimo rezultatus.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2478 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Išgirtasis Rusijos superginklas. „Ši raketa neatlieka savo kovinės misijos. Viskas, kas yra užtaisyta, visos „super“, „hiper“ savybės“ –  visa tai yra žodžiai, bet iš tikrųjų raketa dar turi nuveikti ilgą kelią, kol ją bus galima panaudoti. Ji skraido netinkamoje vietoje ir netinkamai atlieka darbą, kuriam yra skirta“, – sakė jis.

Kulčickis patikino, kad Ukrainos oro gynyba yra pajėgi numušti „Cirkon“. Anot jo, viena iš kovo 25-osios numuštos raketos skeveldrų aiškiai rodo, kad ją numušė sistema „Patriot“.

 

Jis taip pat sakė, kad „Cirkon“ kovinėje galvutėje yra ne daugiau kaip 40 kilogramų sprogmenų.

„Vis dar atliekame analizę, nustatysime, kokios medžiagos ten yra. Tačiau kovinė galvutė, palyginti su tokių raketų kaip X-101 ir X-22 kovinėmis galvutėmis, yra maža“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()