Taikinys Nr. 1 „Vos 250 km nuo sienos. Tai paralyžiuos Rusijos armiją“ (Foto)  ()

Atskleista apie 100 ne civilinės paskirties geležinkelio pastočių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vos 250 km nuo sienos. Grupės „Ruski Brucken“ analitikai internete paskelbė žemėlapį, kuriame nurodyta visų Rusijos geležinkelio pastočių vieta 250 km spinduliu nuo sienos su Ukraina. Geležinkelių tinklą Maskva aktyviai naudoja karinei technikai, naudojamai karinėse operacijose Ukrainoje, gabenti.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4330 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Analitinės grupės paskelbtame žemėlapyje atskleista apie 100 ne civilinės paskirties geležinkelio pastočių. Šios pastotės atlieka pagrindinį vaidmenį aprūpinant elektra elektrinius lokomotyvus, naudojamus vežti karinius krovinius, taip pat mažinant elektros įtampą, o vėliau konvertuojant srovę, kad ji būtų perduodama į kontaktinį tinklą, kad į šiuos elektrinius lokomotyvus būtų tiekiama elektra.

 

Taikinys Nr. 1. Tai paralyžiuos Rusijos armiją. Analitikai pastebi, kad norint, Rusijos geležinkelių infrastruktūrai gali būti padaryta rimta žala, siekianti dešimtis milijonų dolerių. Pastaraisiais metais Rusijos elektros pastotėse nuolat vyksta sprogimai, o tai gali rodyti galimus sabotažo grupuočių veiksmus.

Kovo pradžioje Ukrainos žvalgybos pareigūnai išreiškė nuomonę, kad atsakomybė už tokius incidentus tenka Rusijos valdžiai. Jie teigia, kad kai kurie Rusijos piliečiai, nesutinkantys su Kremliaus politika, gali imtis priemonių šalies infrastruktūrai pabloginti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(5)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: