[ŽT] Beprotiški vaizdai. Užfiksuota, kaip NATO „kūjis“ smogė okupantams (Video)  ()

Rusija nuolat atakuoja Ukrainą sklendžiančiomis bombomis. Bet rusai po truputį išmoks, kad šis žaidimas gali būti žaidžiamas dviese.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusas nufilmavo, kaip link jo atlėkė prancūziška AASM-250 HAMMER bomba. Šiam okupantui pasisekė, kas jis išgyveno, nes HAMMER bombų tikslumas yra 1-10 metrų. Šie ginklai tiesiog neprašauna, nes yra labai modernūs (šios bombos naudojamos nuo 2007 metų) ir turi hibridines nukreipimo galvutes.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3388

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainiečiai „Armement Air-Sol Modulaire“ (AASM) bombas, geriau žinomas HAMMER, naudoja bent nuo kovo pradžios. Tiesa, AASM galima lengvai supainioti su amerikietiška JDAM/ER bomba, bet šaltiniai teigia, kad rusą atakavo prancūziškas ginklas. Tas rusas tiesiog akis į akį susidūrė su itin tiksliu Ukrainos gynėjų ginklu.

 

AASM, priešingai nei JDAM, turi raketinį variklį, todėl šias bombas galima paleisti iš ne tokio didelio aukščio. Žemesnis skrydis leidžia išvengti rusų oro gynybos sistemų.

HAMMER yra modulinė sistema, todėl viską galima keisti. Pavyzdžiui, vaizdo įraše tikriausiai matomas 250 kg bombos panaudojimas, bet yra ir 125, 500 ir 1000 kg AASM versijų. Tiesa, AASM-250 yra pati dažniausia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()