„6 mėnesiai.“ Jie kai ką suprato. Kas vyksta Krynkuose (Video)  ()

Ukrainos gynėjai jau 6 mėnesius laiko placdarmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų korpuso 414-ojo atakuojančių bepiločių bataliono vadas „Madiar“ paskelbė savo karių darbo rezultatus 2024 m.

Balandžio 4 d., savo „Telegram“ kanale „Madiar“ paskelbė apie situaciją fronte Krynkų srityje Chersono srityje.

6 mėnesiai be poilsio. Okupantai kai ką suprato. Jūrų pėstininkai jau 6 mėnesius laiko nedidelį placdarmą kairiajame Chersono srities krante, Krynkų srityje. Per šiuos šešis mėnesius priešas suprato, kad nėra prasmės į mūšį siųsti ne tik savo šarvuočius, bet ir paprastus automobilius.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4446

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

TRO (Ukrainos ginkluotųjų pajėgų teritorinės gynybos pajėgos – Red.) kariai padeda jūrų pėstininkams išlaikyti placdarmą. Prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas priešo vadai siunčia tik savo pėstininkus ir dronus. Vien Krynkų mieste jie per dieną paleidžia apie 100 FPV dronų.

O Oleškų miškuose jie bando ir užminuoti aplinkines vietas, ir išvalyti ukrainiečių gynėjų paliktas „dovanas“.

 

„Madiar“ kol kas neprognozuoja ateities, tačiau Ukrainos gynėjai jau 6 mėnesius laiko placdarmą, kurį Šoigu tariamai „išvalė“ dar 2024-ųjų pradžioje.

ISW analitikai praneša, kad poziciniai mūšiai Krynkų rajone vis dar tęsiasi. Priešas pakeitė taktiką ir dabar puola Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas nedidelėmis grupėmis ir be šarvuočių priedangos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(3)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: