„+ 2 000 000. Nepaisant didžiulių nuostolių.“ Putinas keršys  ()

Rusijos armija padidėjo 15%.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija padidėjo 15% nuo karo prieš Ukrainą pradžios. Tai atsitiko nepaisant didžiulių nuostolių, kuriuos rusai patyrė mūšio lauke. Ukrainos generalinio štabo duomenimis, žuvo ir sužeista apie pusę milijono žmonių. Mūsų sąjungininkai skelbia tokius pačius skaičius.

Apie tai per posėdį JAV Kongrese kalbėjo NATO pajėgų Europoje vyriausiasis vadas amerikiečių generolas Christopheris Cavoli, praneša „Business Insider“.

Generolo teigimu, per pastaruosius metus Rusijos Federacija Ukrainoje kariaujančių dalinių skaičių padidino nuo 360 iki 470 tūkst. Taip yra dėl šaukimo amžiaus padidinimo nuo 27 iki 30 metų.

Cavoli pridūrė, kad artimiausiais metais šauktinių skaičius Rusijoje padidės 2 mln. Dėl to Rusijos Federacija gali tapti didžiausios armijos savininke pasaulyje.

 

Putinas keršys JAV. „Nepriklausomai nuo karo Ukrainoje baigties, Rusijos armija bus didesnė, mirtingesnė, o Maskva daug labiau pyks ant Vakarų dėl pagalbos Kyjivui nei invazijos pradžioje“, – sakė generolas kongresmenams.

Anot jo, būtina ir toliau kuo skubiau padėti Ukrainai, nes mūšyje pralaimi tas, kuris neturi su kuo šaudyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(2)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: