Ruošiamasi. „Jūrų mūšis.“ Kas vyksta  (1)

Karinio jūrų laivyno mūšis tampa vis labiau tikėtinas.


Prancūzų lėktuvnešis
Prancūzų lėktuvnešis
© U.S. Marine Corps photo by Maj. Joshua Smith (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:French_aircraft_carrier_Charles_de_Gaulle_(R91)_underway_on_24_April_2019_(190424-M-BP588-1005

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzija keičia savo jūreivių mokymą nuo policijos operacijų prie pasirengimo karui. Kaip rašo „Politico“, remdamasis prancūzų kovinės grupės vado kontradmirolo Jacques'o Mallardo pareiškimu, jei anksčiau pagrindinės Prancūzijos karinio jūrų laivyno užduotys buvo narkotikų prekeivių perėmimas ir kova su nelegalia žvejyba, tai dabar mokymai orientuoti į karines grėsmes.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5218 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Jūrų mūšis tampa vis labiau tikėtinas. Mes pereiname iš pasaulio, kuriame galėjome gana laisvai elgtis, į pasaulį, kuriame nuolat jaučiame grėsmę... Dabar ruošiamės kitoms misijoms, ypač tai, ką vadiname didelio intensyvumo karu“, – sakė jis. 

Jis pažymi, kad Rusijos karui su Ukraina vykstant ir Juodojoje jūroje, o Irano remiamiems husių sukilėliams atakuojant karo laivus ir prekybinius laivus Raudonojoje jūroje, Vakarų laivynas turi prisitaikyti prie naujos aplinkos su „vis labiau išsilaisvinusiais konkurentais“.

 

Kontradmirolas pažymėjo, kad prancūzų jūreiviai treniruojasi kovoti ne su tais, kurie nori užsiimti nelegalia prekyba, ne su tais, kurie nori vogti žuvį, nesu  tais, kurie nori mus stebėti, o su tais, kurie nori mus sunaikinti“.

Tuo pat metu Paryžius nelaiko Kinijos tiesiogine grėsme, nes Kinija turi „gana ribotą viziją“ dėl laivybos laisvės ir nusprendė sutelkti savo pastangas į Pietų Kinijos jūros kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(2)
(17)

Komentarai (1)