[ŽT] „Rusija pajuto silpnumą...“ JAV neturi „plano B“  ()

Pajutusi Kyjivo silpnumą, Rusija, kaip pastebėjo žurnalistai, surengia didžiulius smūgius kritinei šalies infrastruktūrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV dėl pagalbos Ukrainai „plano B“ nėra, išskyrus 60 mlrd. USD karinę pagalbą, kuri įstrigusi Kongrese. Apie tai rašo „Bloomberg“.

Europos lyderiai turi įveikti vėlavimus ir panaudoti pajamas iš įšaldyto Rusijos suvereniojo turto. Agentūra, remdamasi šaltiniais, informuoja, kad atitinkamą pelną iš užblokuotų suverenių Rusijos aktyvų verta panaudoti prezidento Volodymyro Zelenskio vyriausybei paremti.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
5247 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Europos valstybės taip pat turėtų skubiai reaguoti į Ukrainos prašymą iš savo atsargų aprūpinti šalį daugiau oro gynybos sistemų „Patriot“, teigia vienas iš kitų šaltinių.

Kongresas turi veikti. Agentūra pateikia JAV prezidento patarėjo nacionaliniam saugumui Jake'o Sallivano pareiškimo pavyzdį. Praėjusį mėnesį jis sakė, kad „šiandien turime kalbėti apie planą B“.

 

Ukrainos partneriai nori, kad šalis ateityje veiksmingiau saugotų savo oro erdvę. Pajutusi Kyjivo silpnumo akimirką šiuo klausimu, Rusija smogia kritinei šalies infrastruktūrai, dėl ko smarkiai nukenčia visa valstybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)

Komentarai ()