44 tonų karo monstrai iš Vokietijos. „Į Ukrainą vyksta „vorai“  ()

Ukrainai dabar reikia visko. Ir naujausiame Vokietijos pagalbos pakete esančios „Wisent 1“ mašinos taip pat yra labai reikalingos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praktiškai visa rytinė Ukrainos dalis yra labai tankiai užminuota ir užteršta kitokiais sprogmenimis. Daug rusų minų laukų net nėra žymėti. Žemė nusėta ir kitais smulkiais sprogmenimis, kurie yra labai pavojingi ir kariams, ir civiliams. Vokiška karo inžinerijos mašina „Wisent 1MC“, sukurta ant „Leopard 1“ tanko pagrindo, atvyksta bent šiek tiek sumažinti Ukrainoje sprogmenimis užterštų teritorijų plotą.

„Wisent 1MC“ yra „Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft“ (FFG) kompanijos kūrinys. 44,5 tonas sveriančiame „Wisent 1“ įrengtas 30 tonų keliamosios galios kranas ir labai pažangus minų naikinimo įrenginys, primenantis voro kojas. „Pearson Engineering“ kompanijos sukurtas išminavimo agregatas leidžia saugiai pašalinti tiek paprastas minas, tokias kaip TM-62, tiek daug pažangesnes minas, kurios reaguoja, pavyzdžiui, į elektromagnetinio lauko trikdžius.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2953 3

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Be to, „Wisent 1“ leidžia nustatyti saugius kelius ir perduoda šiuos duomenis realiuoju laiku į vadavietę. Tanko pagrindu sukurta „Wisent 1“ mašina pati yra gerai šarvuota, atspari minoms ir šūviams. Savigynai „Wisent 1“ įgula turi MG3 kulkosvaidį.

 

„Wisent 1“ turi 700 kW variklį, leidžiantį pasiekti 62 km/val. greitį. Aišku, valydama minų laukus „Wisent 1“ važiuoja daug lėčiau, bet gali kopti į 60% įkalnę. „Wisent 1MC“ gali tiek valyti kelią kitai karinei technikai, tiek išminuoti jau išlaisvintą teritoriją, kad nenukentėtų civiliai.

Ukraina yra labiausiai sprogmenimis užteršta šalis pasaulyje ir tokių mašinų kaip „Wisent 1“ Ukrainai reikės labai ilgai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()