[ŽT] Keičia kursą ir uždaro dangų. Kas vyksta (Video)  ()

Teheranui nepasiseks.


Lėktuvnešis CVN-69 „Dwight Eisenhower“
Lėktuvnešis CVN-69 „Dwight Eisenhower“
© U.S. Navy photo by Photographer's Mate 2nd Class Miguel A. Contreras (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:US_Navy_060617-N-0490C-010_The_Nimitz-class_aircraft_carrier_USS_Dwigh

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Branduoline energija varomas lėktuvnešis CVN-69 „Dwight Eisenhower“ pradėjo keisti kursą į Raudonosios jūros šiaurę, artėdamas prie husių kontroliuojamos teritorijos.

Lėktuvnešis keičia savo vietą, kad padėtų Izraelio oro gynybai atremti ataką iš Irano.

Žemė-oras raketų sistemos RIM-7 „Sea Sparrow“ ir daugiau nei šešiasdešimties orlaivių oro pajėgos bandys uždengti Izraelio dangų, perimdamos atakuojančias raketas ir dronus iš Irano ir jo sąjungininkų „Ansar Allah“.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4274 1

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Teheranui nepasiseks, jei jis ketina panaudoti karinę jėgą reaguodamas į neseniai įvykdytą Izraelio smūgį Irano ambasados ​​Sirijoje konsuliniam skyriui. Tokį pareiškimą paskelbė JAV prezidentas Joe Bidenas, kurį citavo žiniasklaida.

„Mes palaikysime Izraelį, padėsime apginti Izraelį. Ir Iranui nepavyks“, – teigė jis, atsakydamas į žurnalistų Baltuosiuose rūmuose klausimus.

 

Tuo pat metu Amerikos lyderis paragino Teheraną dabartinėje situacijoje nenaudoti jėgos. Paklaustas, kokią žinią dabar norėtų nusiųsti Iranui, J. Bidenas atsakė: „Nedaryk [to]“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(7)
(87)

Komentarai ()